Saturday, December 12, 2015

Nazistul Walter Hallstein, „parintele” Uniunii Europene




Cartea  „Rădăcinile naziste ale Bruxelles-UE” are ca autori : Paul Anthony Taylor – un militant pentru alimentele naturale, Aleksandra Niedzwiecki – doctor in biochimie, dr. Matthias Rath – fondatorul Institutului de Cercetare Rath, centru pentru medicina naturista, si August Kowalczik – fost prizonier in lagarul nazist de concentrare si exterminare de la Auschwitz, cu numarul 6804.
IG Farben, Bayer, BASF, Hoechst, sint in spatele lui Hitler
Kowalczik este autorul cartii „Refrenul sarmei ghimpate”, posesor al multor documente care leaga formarea Uniunii Europene de „Cartelul industriei chimice, al petrolului si medicamentelor”, pe care le-a anexat la o plangere catre Tribunalul International de la Haga.
Din 2003, i s-au alaturat cercetatorii de la Institutul Rath, care au demarat actiuni pentru demascarea „elitei care vrea sa controleze intreaga lume”, incurajand politicienii europeni, in special pe cei care-si exercita functiile la Bruxelles, sa studieze in original documentele publicate.
Dupa ce ambele incercari militare de a subjuga Europa au esuat, Cartelul a investit in a treia incercare: cucerirea economica si politica a Europei prin intermediul „Bruxelles UE”. Autorii demonstreaza cu documente ca arhitectii Uniunii Europene au fost recrutati din randul acelor tehnocrati care deja facusera planurile pentru o Europa postbelica sub controlul coalitiei Nazi/Cartel.

Vi se pare interesant?
http://www.expunere.com/cartea-care-ii-innebuneste-pe-europarlamentari-radacinile-naziste-ale-bruxelles-ue.html

Nasteri 13 decembrie

-1797: Heinrich Heine, poet german (d. 1856)
-1886: Nae Leonard, tenor român (d. 1928)
-1900: Ionel Perlea, compozitor și dirijor român (d. 1970)
Decese
-1466: Donatello, sculptor italian (n. 1386)
-1693: Mitropolitul Dosoftei (n. 1624)
-1983: Nichita Stănescu, poet, eseist român, laureat al Premiului Herder (n. 1933)
Astazi se sarbatoreste Ziua tipografului

No comments: